Nick Ballistic lasergame verhuur
Lasergamen in je eigen omgeving, leuk voor kinderfeestjes en partijen.

Corona maatregelen Nick-Ballistic.nl


Ook nick-ballistic.nl neemt de nodige maatregelen tegen verspreiding van Covid-19.

Alle artikelen worden voor verhuur grondig schoongemaakt met desinfectie middelen om te garanderen dat u veilig kan lasergamen.

Tevens voegen wij bij iedere set een pakketje desinfectie doekjes toe, zodat u ook de guns en targets kunt reinigen voordat u ze weer komt inleveren.


Lasergamen is natuurlijk uiterst geschikt om te kunnen spelen met inachtneming van de social distancing regels. Wij zorgen er voor dat u zich geen zorgen hoeft te maken of de artikelen goed gereinigd zijn voor u ze op komt halen.

Bij het ophalen en terug brengen van de lasergame sets wordt ook 1,5 meter afstand bewaard. We zullen, zodra u heeft aangebeld, u vragen iets afstand te nemen zodat wij de set voor u klaar kunnen zetten. In de kist vindt u uw factuur en we hebben een afsluitbaar bakje bij de deur staan waar u uw borg in kan deponeren. Bij terug brengen zullen wij het proces omdraaien. Zodra u aanbelt kunt u de set voor de deur zetten. Wij zullen deze dan inspecteren en de borg in hetzelfde bakje terug stoppen, zodat u dit kunt pakken zodra wij weer op afstand zijn.


Zo kunt u onbezorgd lasergamen en in deze bijzondere tijden een leuke dag ervaren.


 


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map