Nick Ballistic lasergame verhuur
Lasergamen in je eigen omgeving, leuk voor kinderfeestjes en partijen.

Lasergames

m
m

 


Light Battle Laser gun €5 per dag per stuk. MAX 16


Bevat 4 verschillende standen voor sterkte van wapen. Single shot hand gun, Single shot shotgun, Tripple shot machine gun en een single shot missile launcher. Je start standaard met 9 levens die worden aangegeven door 3 leds aan de zijkant van het wapen. Afhankelijk van de gekozen wapensterkte van de tegenstander verlies je 1 of meerdere levens als je geraakt wordt. Er kan worden gekozen voor 4 team kleuren zodat je niet je teamgenoten per ongeluk kan raken. Is je wapen door zijn munitie heen dan kan je met een druk op de knop aan de onderzijde van het handvat herladen. Je kan zelf het aantal laserguns aangeven tijdens de reservering. 
Light Battle Anti-cheat lasergun. €5,- per dag per stuk. max 8

Bevat 4 verschillende standen voor sterkte van wapen. Single shot hand gun, Single shot shotgun, Tripple shot machine gun en een single shot missile launcher. Je start standaard met 9 levens die worden aangegeven door 3 leds aan de zijkant van het wapen. Afhankelijk van de gekozen wapensterkte van de tegenstander verlies je 1 of meerdere levens als je geraakt wordt. Er kan worden gekozen voor 4 team kleuren zodat je niet je teamgenoten per ongeluk kan raken. Is je wapen door zijn munitie heen dan kan je met een druk op de knop aan de onderzijde van het handvat herladen. Dit wapen verschild van de standaard lasergun omdat deze niet te resetten is in het midden van het spel. zeer geschikt voor kinderen ouder dan 9 jaar. Het wapen is weer te reactiveren met een 2e anti-cheat lasergun.

 Je kan zelf het aantal laserguns aangeven tijdens de reservering. 

Light Battle Anti-cheat Mega Blaster. €6,- per dag per stuk. max 8

Bevat 4 verschillende standen voor sterkte van wapen. Single shot hand gun, Single shot laser gun, Tripple shot machine gun en een single shot plasma gun. Je start standaard met 12 levens die worden aangegeven door 4 leds aan de zijkant van het wapen. Afhankelijk van de gekozen wapensterkte van de tegenstander verlies je 1 of meerdere levens als je geraakt wordt. Er kan worden gekozen voor 4 team kleuren zodat je niet je teamgenoten per ongeluk kan raken. Is je wapen door zijn munitie heen dan kan je met een druk op de knop aan de onderzijde van het handvat herladen. Dit wapen verschild van de standaard lasergun omdat deze niet te resetten is in het midden van het spel. zeer geschikt voor kinderen ouder dan 9 jaar. Het wapen is weer te reactiveren met een 2e anti-cheat lasergun.

 Je kan zelf het aantal laserguns aangeven tijdens de reservering. 


Light Battle Anti-cheat connect lasergun met vest. €7,50 per dag per stuk. max 12.

Deze nieuwste variant in het lightbattle assortiment neemt de speler mee in een extra dimentie van het lasergamen. Ieder wapen komt met een eigen vest dat draadloos verbonden is met het wapen. Hierdoor verplaatsen de levens van het wapen naar het vest waardoor er een realistischer spel type ontketend wordt. De wapens zijn voorzien van anti-cheat functionaliteit om het spel zo leuk en eerlijk mogelijk te laten verlopen.

Bevat 4 verschillende standen voor sterkte van wapen. Single shot hand gun, Single shot shotgun, Tripple shot machine gun en een single shot plasma gun. Je start standaard met 9 levens die worden aangegeven door 3 leds aan de zijkant van het wapen of als je kiest voor de connectie met het vest dan verhuizen de levens naar het vest. Afhankelijk van de gekozen wapensterkte van de tegenstander verlies je 1 of meerdere levens als je geraakt wordt. Er kan worden gekozen voor 4 team kleuren zodat je niet je teamgenoten per ongeluk kan raken. Is je wapen door zijn munitie heen dan kan je met een druk op de knop aan de onderzijde van het handvat herladen. Dit wapen verschild van de standaard lasergun omdat deze niet te resetten is in het midden van het spel. zeer geschikt voor kinderen ouder dan 9 jaar. Het wapen is weer te reactiveren met een 2e anti-cheat lasergun.

 Je kan zelf het aantal laserguns aangeven tijdens de reservering. 

VIP masker €5 per dag per stuk MAX 2


Wil je het spel interessanter maken dan kan je ook 1 of 2 VIP maskers mee reserveren. Hiermee kan iemand aangewezen worden die dan de VIP is. Het team moet dan zijn VIP beschermen tegen het andere team. Zodra de levens van het masker van de VIP op zijn, is het spel afgelopen. Een leuke manier om wat variatie aan het spel toe te voegen. Capture the Flag targets. €5 Per dag per set van 2 targets. MAX 4


Deze 2 kleine mobiele doelen kan je overal plaatsen waar je maar wil. Hiermee zou bijvoorbeeld Capture the flag gespeeld kunnen worden.

Het doel moet beschermd worden door een team. De strekking van het spel is dan het doel van het andere team te veroveren door er op te schieten. Zodra het doel geraakt wordt, gaat het knipperen in de kleur van dat team. Meerdere doelen zijn te huren in sets van 2. 


Het target vest. €5 Per dag per vest. MAX 2


 Met dit vest kan je iemand in het team extra levens geven. Het vest heeft 4 levens. In combinatie met het VIP masker en de lasergun kan zelfs iemand een Juggernaut worden gemaakt (zie spel varianten). m


 

 

 

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map