Nick Ballistic lasergame verhuur
Lasergamen in je eigen omgeving, leuk voor kinderfeestjes en partijen.

Huurvoorwaarden.


De totale huursom dient vooraf betaald te worden via overschrijving naar de bankrekening van Nick-Ballistic.nl


Tijdens het afhalen dient u een cash borg van 50 euro te overhandigen die u bij het terug brengen weer retour krijgt.


U krijgt bij afhalen van ons een factuur. Deze kunt u ook via email ontvangen indien u dat wenst.


De gehuurde sets dienen, mits anders overeengekomen, de avond voor de huurdatum afgehaald te worden tussen 20:00 - 22:00 op genoemd adres.


Op de laatste dag van de huurtermijn dient de set weer te worden geretourneerd voor 20:00 mits anders overeen gekomen. 1. Aansprakelijkheid

  De verhuurder is niet aansprakelijk voor enige schade en/of letsel dat voortkomt uit het gebruik van de gehuurde laserguns. Tijdens de activiteiten met de gehuurde lasergame spullen dient er ten alle tijden toezicht van een volwassene te zijn. De lasergun pistolen zijn niet waterdicht en kunnen beschadigd raken door gebruik in de regen. Schade door water en onvoorzichtigheid is voor rekening van de huurder.

 2. Borg

  Standaard wordt een borg gerekend van €50,- per gehuurde lasergame set. Bij beschadiging van het gehuurde materiaal of andere gebreken door onredelijk gebruik, wordt de schade verrekend met de borg. Dit bedrag wordt vastgesteld door de verhuurder. We gaan hierbij uit van de vervangingswaarde van het materiaal. Indien de borg de veroorzaakte schade niet volledig dekt, zal de verzekering van de huurder worden benaderd. Bij diefstal en/of verlies is de huurder volledig aansprakelijk.

 3. Reservering & Betaling

  De huurovereenkomst is definitief zodra deze door ons is bevestigd en de reservering via het reserveringsformulier officieel is geaccepteerd. De factuur moet uiterlijk op de dag voordat de bestelling word opgehaald worden voldaan en op de rekening van de verhuurder staan.

  De betaling van de huur dient overgemaakt te worden ten name van: Nick-Ballistic lasergame verhuur. De borg van €50 dient bij ophalen contant te worden betaald.

 4. Annuleren

  Bij annulering tot 72 uur voor de afgesproken huurdatum worden er geen kosten in rekening gebracht.

  Bij annulering binnen 72 uur voor de afgesproken huurdatum, betaalt u 50% van de huurkosten.

 5. Wijzigen reservering

  Indien de huurder de afgesproken huurdatum wenst te wijzigen dan is dit mogelijk Tot 48 uur voor de huurdatum worden er geen kosten in rekening gebracht.
  Hierna rekenen wij € 12,50 administratiekosten

 6. Onderhuur

  De gehuurde producten mogen alleen voor eigen gebruik worden gehuurd en niet worden doorverhuurd of op andere wijze ter beschikking worden gesteld aan derden.

 7. Ophalen / Brengen van gehuurde producten

  U huurt de set voor periodes van 1 dag, u kunt bij ons dagelijks terecht van 18:00 tot 22:00.  Komt dit u niet uit ? neem dan even contact op via 0642727331 tijdens kantoortijden om een afspraak te maken.

  Wanneer u de een set lasergame komt afhalen, vragen wij u uw legitimatiebewijs mee te brengen zodat wij dit eventueel kunnen controleren.

  Wanneer u het pakket komt afhalen, kunt u de dag voor de huurperiode tussen 18:00 en 22:00 uw pakket op komen halen. U brengt het de dag van de huurperiode voor 20:00 terug

 8.  Slecht weer. 

  Mocht het onverhoopt slecht weer zijn op de dag van de huur en u was van plan om buiten te gaan lasergamen, dan kan er in overleg zonder extra kosten een andere datum worden afgesproken. Komt het onverhoopt toch tot annulering dan zullen wij wel genoodzaakt zijn om €12,50 administratie kosten in rekening te brengen. 


    


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map